16.04.2013

Upoznaj Kuponko.rs!

Ko je Kuponko?

Kuponko je superheroj koji u vašu kuću svakodnevno donosi najbolje akcije - najnovije ponude sa najvišim popustima do 95%! Predstavlja kreativan tim mladih ljudi, koji su pozitivni, inovativni i preduzetni, a njihova prva briga ste VI - naši korisnici. Za vas nalaze najbolje ponude u gradu i brinu za bezbednu i udobnu kupovinu iz vaše fotelje!

Zašto Kuponko.rs?

- svaki dan nove ponude sa 50% do 95% popusta,
- prisutni smo u svim regijama Republike Srbije, od Subotice pa sve do Niša,
- nudimo raznovrstne ponude (zdravlje, lepota, automobilizam, kultura i obrazovanje, sport i zabava, itd.)
- zbog lakšeg pregleda ponuda nudimo 3 različite stranice: usluge, proizvoditurizam 
- brinemo za jednostavno i sigurno plaćanje (nudimo više mogućnosti plaćanja, mogućnost izbora poklon kupona, itd.) 
- svim korisnima nudimo besplatnu podršku na telefonu:
069/622-322 ili na mailu: info@kuponko.rs

Kako radi Kuponko.rs?

1. REGISTRACIJA - na sledećem linku: www.kuponko.rs/prijava popuni svoje podatke i registruj se besplatno! Nakon unosa podataka ćeš na svoj mail primiti link za potrvrdu registracije. 
2. KUPI KUPON - kada izabereš svoj kupon, klikni \"KUPI KUPON\" i izaberi način plaćanja (opšta uplatnica, platna kartica ili K-Novčanik). Ako izaberete način plaćanja platnom karticom ili iz K-Novčanika, transakcija se obavlja odmah (kupon možete naći na svom profilu - Moji kuponi, Aktivni kuponi). Ako izaberete način plaćanja opštom uplatnicom, kupon je rezervisan i Kuponko.rs čeka vašu uplatu. Rok plaćanja je 48 sati, u pošti, banci ili preko e-bankinga. Po prijemu uplate, kupon je aktiviran i nalazi se na vašem profilu - Moji kuponi, Aktivni kuponi.
3. KORIŠĆENJE KUPONA - Kupon odštampate ili prenesete podatke na svoj mobilni telefon preko SMS-a. Kupon možete pokloniti tako što ćete izabrati opciju Pokloni kupon.
4. UŽIVAŠ U USLUZI! :)


 
 

Pratite nas putem: