67% popusta na SPECIJALISTIČKI PREGLED OFTALMOLOGA (kompjutersko određivanje dioptrije, biomikroskopija, stereo i kolorni vid, merenje pritiska, kontrola vida) u poliklinici Egzakta Medica!

Platite samo 1000 din umesto 3000 din kako bi najsavremeniji aparati, stručni i ljubazni zaposleni ispitali zdravlje Vaših očiju, a Vi bili potpuno bezbrižni!

LUDA CENA!

1000din
Puna cena 3000 din
Popust 67%
Ušteda 2000 din
Kupi Kupon

Šta je lepše od iskrenog poklona.

Pogledaj mogućnosti

PONUDA JE ISTEKLA!

PONUDA

JE USPELA!

Rezervisano 16 kupona
POPUST 67 %

Pogodnosti:

 • Specijalistički pregled oftalmologa podrazumeva:
 • - Kontrolu vida sa kompjuterskim određivanjem dioptije
 • - Biomikroskopiju
 • - Pregled svih struktura oka, stereo i kolorni vid
 • - Merenje očnog pritiska
 • Veliko iskustvo i najmodernija oprema za ispitivanje

Uslovi korišćenja:

 • Svako može da kupi i iskoristi neograničen broj kupona. 
 • Kupon važi do: 25.12.2013.
 • Ponuda obuhvata: Specijalistički pregled oftalmologa (kontrolu vida sa kompjuterskim određivanjem dioptije, biomikroskopiju, pregled svih struktura oka, stereo i kolorni vid, merenje očnog pritiska) za 1000 dinara
 • Obavezno prethodno zakazivanje na brojeve telefona: 011/3739-045 ili 011/6301-164.
 • Ukoliko morate otkazati zakazan termin, učinite to minimum 24h ranije; u suprotnom, kupon će se smatrati iskorišćenim.
 • Radno vreme: pon-pet 8-20h, sub 8:30-15h.
 • Sa sobom obavezno poneti odštampan kupon, ili pokazati SMS.

Opis ponude:

Zdravlje očiju je veoma važno, ali je ono često zapostavljeno. Tek kada imamo neki problem, posetimo oftalmologa, iako je prevencije veoma važna. Ukoliko već imate dioptriju i potrebno Vam je da ispitate da li je došlo do nekih sitnijih promena ili ste primetili izvesne promene, onda je krajnje vreme da posetite oftalmologa i pobrinete se za svoje zdravstveno stanje. Ppregled vrši doktor specijalista oftalmologije, a on obuhvata: kontrolu vida sa kompjuterskim određivanjem dioptrije, biomikroskopiju, pregled svih struktura oka, stereo vid, kolorni vid, merenje očnog pritiska. Ukoliko pak nemate nikakve smetnje, onda je preventivni pregled prava prilika da se uverite da je sve u najboljem redu.

Poliklinika Egzakta Medika

Telefon: 011/3739-045, 011/630-1154

E-mail: office@poliklinika-egzakta.rs

Web: www.poliklinika-egzakta.rs

Adresa: Bežanijska 5, Zemun, Beograd

Poliklinika Egzakta Medika radi u srcu Zemuna, u Bežanijskoj ulici broj 5. Internista kardiolog, oftalmolog, ginekolog, otorinolaringolog i brojni konsultanti, okupljeni na zadatku da pomognu u rešavanju akutnih i hroničnih zdravstvenih problema svojih pacijenata. U okviru poliklinike kao inhalacioni deo otorinolaringološke ordinacije, postoji slana soba, stručno izgrađena, sertifikovana sa izmerenim koncentracijama soli u m3 vazduha sobe, pažljivo koncipiranim terapijsklim nivoima, kontrolisana od stručnog osoblja koje radi u poliklinici. Lekari koji iza sebe imaju veliko iskustvo, ugled i brojne pacijente koji ih uvažavaju a pri tome se već dugo poznaju, profesionalno i privatno komuniciraju i sarađuju, trude se da učine da se pacijenti u ovoj zdravstvenoj kući osećaju kao u svojoj kući, sigurno, zaštićeno i dostojanstveno. Svaki dan ukazuje na brojne potrebe inoviranja rada polilinike , brojne ideje i vizije osnivača poliklinike će se kroz ovakvu saradnju i međusobnmu komunikaciju, pacijenata, lekara i medicinskog osoblja u budućnosti ostvarivati.

credit cards credit cards

Mogućnost plaćanja opštom uplatnicom, platnom karticom i internet bankarstvom eMS d.o.o. omogućava prihvatanje platnih kartica na Internetu u ime i za račun preduzeća Futurisimo d.o.o.